Najbliži terminalu aerodroma Nikola Tesla

Aerodeom parking - R Parking

R Parking Beograd

Kompanija R Parking doo osnovana je 2022. godine i bavi se uslužnim čuvanjem automobila kod aerodroma Nikola Tesla. Najbliži parking aerodromu, na samo minut autom ili 500 metara peške od glavnog terminala. Parking je osiguran, ograđen, zatvoren, dobro osvetljen i pokriven video nadzorom 24 sata, sedam dana nedeljno. Površina parkinga je 6.000 kvadratnih metara i na njega može da se smesti 250 automobila. U svakom momentu možete zatražiti fotografiju svog automobila u realnom vremenu.

Bezbedno mesto za Vaš auto

Usluga koju nudi r Parking  je osmišljena tako da štedi vreme i novac putnika koji su se svojim automobilom uputili na beogradski aerodrom Nikola Tesla. Sav proces rezervacije se završava za svega par minuta. Rezervišete Vaše mesto popunjavanjem kratkog online formulara, pozivom na +381 64 123 7500 ili slanjem poruke na viber, e-mail ili sms. Nakon toga Vaše putovanje može da počne na najkomforniji način. Vaše vozilo je bezbedno i sigurno na našem parkingu, možete biti mirni i bezbrižni na putovanju.

rparking
R Parking

Ubedljivo najbliži parking terminalu aerodroma Nikola Tesla

Zbog velike blizine glavnom terminalu Aerodroma Nikola Tesla nećete morati da krenete iz kuće pre uobičajenog, planiranog vremena, jer se nalazimo na svega 2 minuta vozilom ili 500 metara peške od terminala. Mi smo najbliži parking aerodromu. Vi ćete na licu mesta odlučiti da li želite da vas odvezemo ili ćete prošeteti do ulaza u glavnu zgradu.

Pre putovanja, bez obzira da li ostajete dan ili više dana rezervišite Vaše mesto na parkingu. Prevoz do aerodroma, kao i povratak na parking je besplatan. Iskoristite maksimalno pogodnost blizine samog parkinga i putujte relaksirano i opušteno. Takođe, ukoliko ste rezervisali mesto na parkingu, a putovanje je iz nekog razloga odloženo ili otkazano, dovoljno je samo da otkažete rezervaciju bez ikakvih posledica.