Praktični saveti

Gde parkirati auto kada letite iz Beograda

U današnje vreme automobil je tipična ljudska potreba , nikako stvar luksuza. Sa današnjim tempom života mnogi od nas ne mogu da zamisle svakodnevni život i funkcionisanje bez auta. Međutim, katkad se upravo automobil pojavi kao problem prilikom vožnje po gradu, iz mesta u mesto ili pak prilikom putovanja. Tačnije pojavi se uvek to famozno pitanje: Gde parkirati?
Ukoliko putujete sa Beogradskog aerodrome Nikola Tesla, ovo je definitivno par smernica koje će vam olakšati ovo pitanje.
Sa beogradskog aerdoroma svakodnevno odleti veliki broj putnika. Svi koji često lete znaju da je za obične ali i niskotarifne letove, Beograd postao najbolje polazno mesto iz Srbije ali i iz šireg regiona. Sa aerodroma saobraćaj obavljaju više avio kompanija izmešu ostalih : Ryanair, Swiss Turkish airlanes, AirFrance i naravno Air Serbia. Sve avio kompanije zajedno nude više desetina destinacija.
Ukoliko planirate skoro da putujete avionom sa beogradskog aerodroma, evo praktičnih saveta koji vam mogu pomoći kada je u pitanju parking u blizini terminala.

Najbliži parking putničkom terminalu aerodroma

R parking nalazi se preko puta terminala beogradskog aerodroma i cena parkiranja tokom jednog dana iznosi 700 dinara. Parking je obezbeđen i nalazi se pod stalnim video nadzorom, a cenovnikom se predviđaju niže cene ukoliko ostajete više dana.
Pogledajte cenovnik ovde
Sam process dolaska na parking i ostavljanja auta je veoma kratak i sve se može završiti za desetak minuta. Možete vaše mesto rezervisati pre dolaska kako se ne bi desilo da parking bude pun. Ovo je posebna preporuka u letnjem period kada je zbog sezone godišnjih odmora parking veoma tražen. Takođe, o mestu za parkiranje vašeg auta možete se raspitati na broj telefona, ukoliko niste u prilici da bukirate mesto putem aplikacije. Kad ste na parkingu i ostavili ste svoj auto, možete da odaberete da li ćete prošetati do terminal koji se nalazi preko puta ili će vas odvesti organizovani prevoz do ulaska u aerodromsku zgradu Nikola Tesla.

Related Posts