Putovanja

Video nadzor – bezbednost vozila u bilo kom momentu

Ukoliko putujete u inostranstvo , na odmor ili poslom prvo što pomislite jeste gde ćete ostaviti vaše vozilo dok ste na putu. Iako ponekad nemate dovoljno vremena da razmišljate o svim aspektima, jedan se posebno ističe – video nadzor. To je jedna od najavažnijih stavki na koju morate obratiti pažnju prilikom parkiranja auta na parkingu u blizina aerodroma.

R parking poseduje najsavremenije kamere

R parking je opremljen najsavremenijim video nadzorom što dodatno osigurava bezbednost vašeg vozila koji ostavljate na čuvanje. Parking non stop prate kamere I u svakom momentu se zna da li se nešto događa sa vozilom. Takođe, R parking ima i portira koji se lično uverava da je sa vašim autom sve u savršenom redu. Portir fizički obilazi automobile koji se nalaze na R parkingu.
Video nadzor ima još jednu prednost. Gde god da se nalazite u svakom momentu možete zatražiti fotografiju vašeg vozila. Potrebno je samo da nam pošaljete poruku da želite fotografiju vašeg automobile u realnom vremenu. Fotografija stiže za par minuta na vaš telefon. Ovo vam pruža dodatno uverenje da je auto bezbedan i siguran kod nas. Kamere snimaju svaki ugao našeg parkinga, i sve situacije koje se mogu dogoditi , zahvaljujući snimanju mogu da se pravovremeno spreče. Osim video nadzora svakako dodatnu sigurnost vam pruža i osiguranje vašeg vozila. to je još jedna od ključlnih stavki, a koju danas poseduje svaki automobil. Kad sve pogledate u kompletu, sa nama ste uvek maksimalno obezbeđeni.
Potrebno je samo da rezervišete svoje mesto na našem otkrivenom parkingu. To možete učiniti uz online rezervaciju parking mesta ili telefonskim putem.Kada to učinite, na put ćete krenuti mirniji i opušteniji.Vaše vozilo je na sigurnom i imate jednu brigu manje. Kako i sami poslovni letovi mogu biti stresni, video nadzor daje vam preko potrebnu sigurnost i mir. Po povratku vaš četvorotočkaš će vas sigurno čekati na mestu gde ste ga i ostavili.